Blijft Ameide ook bij SVW overeind?

Nieuws 26 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Ameide is tot nu toe de grootste verrassing in de 2e klasse F. Het keurkorps van Jan Verveer is na vier duels nog ongeslagen en staat fier op de tweede plaats.

Vorig seizoen had Ameide de nacompetitie nodig om aan degradatie te ontsnappen, dus de huidige ranglijstpositie is opvallend. Op Meihoven blijven ze echter met beide benen op de grond staan en beseffen ze dat ze zaterdag bij SVW weer vol aan de bak zullen moeten. @RVoetbal is erbij.

Subtop
Hoofdklassedebutant Stedoco staat in de subtop en zal daar zeker willen blijven. Bij Alexandria'66 liggen er opnieuw mogelijkheden voor de elf van trainer John Vink. Gaat het de eerste uitzege van Stedoco worden?

Nieuw-Lekkerland is weliswaar van de nul af, maar daarmee zijn de zorgen niet weg. Kloetinge-uit wordt lastig, maar als de groenwitten de opgaande lijn kunnen doortrekken ziet het er hoopvol uit.

Eersteklasser De Zwerver heeft zich wat lucht verschaft en da's nodig ook, want de uitbeurt bij Heerjansdam wordt normaliter zwaar. Aan de andere kant: Heerjansdam móet. Wellicht dat de Kinderdijkers daarvan kunnen profiteren.

Fris en fruitig
Sv Meerkerk treft in 2F op eigen veld The Gunners. De opponent van zaterdag begon zwak aan de competitie, maar heeft zich inmiddels hersteld. Toch denken wij dat de punten op 't Hoog zullen blijven.

Schelluinen wil in 3C van de nul af, maar dat gaat naar verwachting bij Papendrecht niet lukken. Als heeft Papendrecht nog niet de kampioensvorm die de ploeg vooraf werd toegedicht.

Het jonge Groot-Ammers speelt fris en fruitig. EBOH-uit is een mooie test. Beide ploegen delen samen met De Alblas voorlopig de tweede plaats. De Alblas treft in Gorinchem Unitas, dat de hooggespannen verwachting vooralsnog niet kan waarmaken.

VVAC past zich langzaam maar zeker aan aan het gevraagde niveau in de derde klasse. De uitbeurt bij het nog ongeslagen SC Amstelwijck is zwaar, maar @RVoetbal rekent op een puntje.

Weken van de waarheid
Voor Streefkerk breken de weken van de waarheid aan, te beginnen zaterdag bij ZBC'97. De Zwijndrechtenaren gingen er bij Peursum hard met 4-0 af en zullen dus op revanche belust zijn. Streefkerk is gewaarschuwd. Peursum moet een flinke score kunnen neerzetten tegen hekkensluiter SVS'65.

Lekvogels krijgt met Dubbeldam één van de betere ploegen in 4D op bezoek. Arkel staat er ook mooi bij, maar mag GSC zeker niet onderschatten. Noordeloos gaat in de semi-derby tegen HSSC'61 op jacht naar de eerste drie punten. Makkelijk zal dat niet worden, want voor de door blessures geplaagde Heicoppers lonkt het linkerrijtje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 10 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 10 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 17 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 18 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44