Schelluinen wil weer positief op de kaart

Algemeen 4 keer gelezen

SCHELLUINEN – Ger Klop maakte afgelopen voorjaar eerder dan gepland kennis met de spelersgroep van vv Schelluinen. Na het ontslag van Edin Curic kreeg de Werkendammer de ondankbare taak om de wisselvallige en vooral roerige spelersgroep weer op de rit te krijgen en te behouden voor een tweede opeenvolgende degradatie.

“Dat is niet gelukt. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant niet ongunstig. We maken een nieuwe start. Alle beschikbare spelers hebben we op een hoop gegooid. Net voor de eerste bekerwedstrijd heb ik de selectie bekend gemaakt”, verhaalt Klop.

Gezelligheid
“Ik ben blij met de terugkeer van de ervaren Leon de Bruijn. Hij is topfit en gek van het spelletje. Zeker een meerwaarde voor deze ploeg, die voornamelijk bestaat uit Schelluinse jongens. Gezelligheid staat voorop, daarmee win je ook het meest. Met positieve randzaken er omheen probeer ik mijn bijdrage te leveren. Want sfeer is belangrijk voor deze vereniging. Komend seizoen moet de club weer positief op de kaart staan. Iedereen weet ook waar hij aan toe is. De bewust krap gehouden selectie (vijftien spelers en drie keepers – TS) heeft kwaliteit genoeg, maar moet wel beseffen dat we geen schorsingen kunnen gebruiken. Door gerichte trainingsarbeid moeten we proberen blessures te voorkomen. De verantwoording ligt bij de spelersgroep.”

Middenmoot
Meedoen om de prijzen sluit Klop dit seizoen volledig uit. “Met Nick van Driel, een echte Schelluinse jongen, als aanvoerder gaan we voor een plek in de middenmoot. Ik ken geen enkele ploeg, maar een ambitieus Papendrecht acht ik titelkandidaat nummer één.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden