Is promovendus Drechtstreek er klaar voor?

Nieuws 3 keer gelezen

WEST-ALBLASSERWAARD - Zijn onze regioclubs klaar voor de strijd om de punten? Komende zaterdag krijgen we antwoord op die prangende vraag.

Bij Nieuw-Lekkerland, dat zijn eerste competitiethuiswedstrijd op kunstgras gaat afwerken tegen het ambitieuze XerxesDZB, zullen de verwachtingen niet al te hooggespannen zijn. De ploeg van trainer Marco van Rijn boekte de voorbije weken matige resultaten in vriendschappelijke partijen en bekerduels en lijkt nog allerminst klaar voor het grote werk in de loodzware Hoofdklasse B.

Ook bij Drechtstreek -dat het zaterdag op sportpark Souburgh opneemt tegen vv Alblasserdam- is men nog enigszins zoekende. Wij zijn benieuwd hoe de kersverse eersteklasser zich zal weren tegen de al behoorlijk ingespeelde formatie van trainer Fop Gouman. Voor Klaroen.nl is dit de 'wedstrijd van de week'.

Pittig
Voor De Zwerver staat zaterdag een pittige klus op het programma: de uitwedstrijd tegen ex-hoofdklasser LRC Leerdam. Een puntendeling zou een mooi resultaat zijn voor de Kinderdijkers. Ook dit duel zal door regio-voetbal worden bezocht.

De Alblas neemt het in de derde klasse C thuis op tegen Heukelum (dat een aantal sterkhouders zag vertrekken), terwijl het hoog aangeslagen Papendrecht medepromovendus VVAC op bezoek krijgt.

In 4C trekt Streefkerk -dat een verrassend goede voorbereiding kende-  naar Lekvogels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden