Sleeuwijk: gebrek aan 'billenbijters'

Nieuws 24 keer gelezen

SLEEUWIJK – Remko Viveen is in het huidige Sleeuwijk ‘de opa’. “Ik ben met mijn 33 jaar de oudste”, lacht de Sleeuwijker.

Aan stoppen denkt de controlerende middenvelder nog niet. “Soms wil ik het wel, maar ik ben nog te fanatiek. Ik krijg ’t nog niet uit mijn systeem.” Zodoende plakt Viveen er weer een jaartje aan vast. Weer met Sleeuwijk in de derde klasse.

“Bij ons is altijd wel een soort arrogantie dat we minstens tot de middenmoot van de tweede klasse behoren. Die heerlijke bravoure is er wel. Helaas geen omzetting in daden. Ook afgelopen seizoen lukte het weer niet te promoveren. We horen eigenlijk thuis tussen de derde en tweede klasse. We hadden allang een stabiele tweedeklasser moeten zijn. We spelen meestal ook het beste spel.”

Killer
Gebrek aan ‘billenbijters’ en ‘gehaaidheid’ is volgens Viveen het euvel. “Ook missen we voorin een killer. Misschien dat de van Kozakken Boys overgekomen Corjan Slinger dat nu wel invult.”

Remko Viveen voorziet dit seizoen wel promotiekansen. “Met alle respect: ik vind onze klas niet sterker dan vorig seizoen. Kijken hoe het uitpakt.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden