Bij dorpclub Ophemert staat plezier voorop

Nieuws 37 keer gelezen

OPHEMERT – Ophemert heeft nog altijd een piepjonge ploeg. Met enkele ervaren krachten hoopt nieuwe trainer Diederik de Graaf de dorpsclub weer een stapje verder te helpen.

Diederik de Graaf woonde en voetbalde in zijn jeugd in Ophemert. Op zijn elfde verhuisde hij, maar sinds drie jaar is hij weer in het dorp in de Betuwe neergestreken. De Graaf was vijf jaar in verschillende functies werkzaam bij de jeugdafdeling van Theole, maar wilde wel eens een eerste elftal trainen. “Twee dagen nadat ik stopte bij Theole, stond Ophemert op de stoep”, zegt hij.  “De kans om in mijn eigen dorp bij mijn eerste ‘cluppie’ te werken, wilde ik aanpakken.”

Ontwikkelen
Ophemert is weer een echte dorpsclub. De jonge selectie werd aangevuld met enkele ervaren krachten. Remco Moret keerde na een uitstapje bij Wadenoijen terug en ook Albert Hootsen (Echteld) neemt de nodige ervaring mee. “Met Jurgen van Laviere moeten zij de boel op het veld gaan sturen. De rest van de selectie is rond de twintig jaar. Wij willen ons dit jaar als team ontwikkelen. Een plek in het linkerrijtje zou mooi zijn, maar het plezier is belangrijker.”
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden