Robin Bikker wil een prijs met Lekvogels

Algemeen 4 keer gelezen

LEXMOND – Als het aan middenvelder Robin Bikker ligt, pakt vierdeklasser Lekvogels komend voetbalseizoen een prijs. “Ik zou wel een keer om de bovenste drie plekken mee willen doen en mogelijk promoveren naar de derde klasse. Zeker nu er een versterkte promotie is en de eerste twee ploegen direct promoveren."

De pas 23-jarige Lexmonder is afgelopen voorbereiding begonnen aan zijn zesde seizoen als vaste waarde in het eerste elftal. “Ruim zeven jaar geleden maakte ik al mijn debuut. Als B-junior mocht ik onder Wim de Jong meedoen tegen Noordeloos. We wonnen met 1-0 door een doelpunt van Marc van der Horst”, herinnert Bikker zich nog goed.

Trouw
Hij speelt het liefst centraal op het middenveld, maar kan ook aan de linkerkant uitstekend uit de voeten. Ondanks regelmatige belangstelling van elders is hij zijn club trouw gebleven. “Een uitstapje naar een andere club sluit ik niet uit, maar voorlopig wil ik graag met mijn vrienden voetballen. Bovendien zit er  volgens mij meer in dit elftal. Vorig jaar verspeelden we de eerste periodetitel na verlies tegen Arkel. Dat mag dit jaar niet gebeuren.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden