Voor Peursum telt alleen directe promotie

Nieuws 3 keer gelezen

GIESSENBURG – Peursum is al jaren een vaste kandidaat voor nacompetitie ter promotie naar de derde klasse. Dit jaar hoopt de negentienjarige Niels Nomen die seizoensnasleep te ontlopen. “We gaan voor het kampioenschap. En anders in ieder geval voor plek twee, die dit jaar ook directe promotie geeft.”

In het afgelopen seizoen was trainer Peter van Opijnen af en toe lyrisch over het spel van Peursum, maar waren er tevens wedstrijden bij waarna hij niet meer wist hoe het verder moest met zijn ploeg.
“Die wisselvalligheid moeten we eruit zien te krijgen”, stelt ook Nomen vast. “We hebben echter een heel jonge ploeg en dan is dat lastig. Promotie is zeker het doel, dat zou een goede ontwikkeling voor de hele ploeg betekenen. Ik hoop dat we in tegenstelling tot vorig jaar nu wel een goede start kunnen maken en die door te kunnen trekken.”

Blessure
Die start zal de jonge centrale verdediger/verdedigende middenvelder wegens een blessure aan zich voorbij moeten laten gaan. “Onlangs in een oefenduel viel ik wat ongelukkig. Mijn heup schoot kortstondig uit de kom, waarbij een stukje bekken afbrak. Ik zal dus pas op z’n vroegst eind september inzetbaar zijn.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden