Nieuw-Lekkerland opent nieuw complex

Nieuws 3 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND - Het gloednieuwe sportcomplex van vv Nieuw-Lekkerland beleeft zaterdag 25 augustus haar officiële opening.

Om 10:00 uur zwaait de poort open en is er meteen een ballonnenwedstrijd. Vervolgens is er om 10:15 uur een spelletjestour voor de kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Deelname hieraan is gratis. En bedoeld voor alle kinderen uit Nieuw-Lekkerland en omstreken. Er is onder meer kratstapelen, reuzedarts, een hindernisbaan, behendigheidsspel en een zenuwspiraal. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken. En er is een envelloppenstand, popcornmachine en een snoepkraam.
Om 12:00 uur gaat het programma voor de oudere jeugd van start. Met onder meer een armworsteltafel, buikeschuiven, kratstapelen en een schotsnelheidsmeter.

Ludieke veiling
Om 14:30 uur vindt de bekerwedstrijd tussen Nieuw-Lekkerland 1 en Delta Sport 1 plaats. Na de wedstrijd is er  een ludieke veiling. De hele dag is er muziek van verschillende dj’s. Na de wedstrijd begint het feest met thema ‘Green and white’. Op het nieuwe complex van Nieuw-Lekkerland vond onlangs al de finale van het Zilveren Molentoernooi plaats.

Twaalf kleedkamers
In augustus 2011 werd er begonnen met de bouw van het nieuwe complex van vv Nieuw-Lekkerland. Het clubhuis omvat twaalf kleedkamers, waarvan twee extra grote. Daarnaast zijn er twee kleedkamers voor scheidsrechters, is er een massageruimte en een ruimte voor wedstrijdbesprekingen. Op de eerste verdieping van het pand is de kantine gevestigd, plus de bestuurskamer. Vanuit deze kantine is ook de tribune te bereiken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden