Bij vv Streefkerk kun je 'Trainen zoals Feyenoord doet!'

Nieuws 1 keer gelezen

STREEFKERK – In navolging van vorig jaar kan een deel van de jeugd van Streefkerk de schoolvakantie weer afsluiten met een heus voetbalkamp. Op vrijdag 17 augustus en zaterdagmorgen 18 augustus strijkt de Feyenoord Soccer Schools neer op sportpark Streveland.

“En daar zijn we heel trots op”, vertelt medeorganisator Henny van der Meijden van de jeugdafdeling van vierdeklasser Streefkerk. Samen met Rolf de Vries en Werner Westbroek is hij verantwoordelijk voor het tweede voetbalkamp in successie.

“Bij de eerste editie ging het bijna fout, toen een paar dagen voor het kamp onze contactpersoon Rene Hiddink voor een baan naar het buitenland vertrok. Curtis Martels was onze redder door de voetbalschool van Arsenal te regelen. De deelnemende kinderen, 40 in totaal, hebben er gelukkig niets van gemerkt en waren heel enthousiast. Zeker toen de door ons gestrikte Jerson Cabral van Feyenoord naar ons voetbalveld kwam. Dit jaar zijn we weer in zee gegaan met Curtis. Hij is nu de man van Feyenoord Soccer Schools en organiseert trainingen zoals Feyenoord met haar jeugd werkt”, vertelt Van der Meijden.

Inmiddels heeft vv Streefkerk 24 aanmeldingen ontvangen. “We hebben plaats voor 60 kinderen. In tegenstelling tot vorig jaar, toen alleen eigen leden mochten deelnemen, zijn tegen betaling van 60 Euro nu ook jongens en meisjes geboren tussen 1999 en 2003 van Nieuw-Lekkerland, De Alblas, Groot-Ammers en VVAC van harte welkom. Zo’n kamp kost veel energie en het is zonde om dit alleen voor de toch wel beperkte Streefkerkse leeftijdsgroep te doen. We hopen met deze actie tevens onze vereniging in een positief daglicht te zetten.”

Theo Sprong

Voor meer info en aanmelden www.vvstreefkerk.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden