Kozakken Boys: staantribune overkappen?

Nieuws 6 keer gelezen

WERKENDAM - Succes heeft vele vaders. Bij Kozakken Boys mogen naast trainer Michel Langerak ook technisch manager Kees Spaan en voorzitter Ad van Wijk worden gezien als (mede)architecten van de promotie van Kozakken Boys.

Eerstgenoemde vierde triomfen als speler van de Boys en stelde in samenwerking met Langerak een selectie samen die regelmatig boven zichzelf uitsteeg, met de uitwedstrijd tegen Harkemase Boys in de halve finale van de nacompetitie als voetbaltechnisch hoogtepunt. “We hebben een geweldig seizoen achter de rug met twee prijzen, de beker en promotie. Volgend seizoen spelen we weer op het hoogste niveau en worden we gewogen. We zullen zien of we zwaar genoeg zijn.”

G-team
Onder voorzitter Van Wijk heerst er tegenwoordig rust bij Kozakken Boys, normaliter een borrelende vulkaan. “De resultaten van het eerste elftal zijn daarvoor heel bepalend en die zijn natuurlijk fantastisch. Alles viel dit seizoen op z’n plaats. Bovendien krijgen mensen met leuke ideeën de ruimte, kijk bijvoorbeeld naar het kunstgrasveld en het G-team.”

Uitstraling
Met een blik in de toekomst heeft Van Wijk nieuws. “We hebben plannen om onze staantribune te overkappen. Volgend seizoen gaan we onderzoeken of dat qua kosten haalbaar is. Het geeft je als club toch meer uitstraling en het is bovendien goed voor de sfeer, dat hebben we in Harkema gezien.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden