Prima start nacompetitie Achilles Veen

Nieuws 98 keer gelezen

VEEN - Bij Achilles Veen leek er sprake van een ‘Ramon Van Haaren effect’. Met Van Haaren als coach op de bank won Veen de eerste wedstrijd van de nacompetitie met liefst 5-0 van VVGZ. Komende zaterdag heeft Achilles Veen aan een punt bij FC Rijnvogels in Katwijk genoeg om het hoofdklasserschap te continueren.

Na twintig minuten nam Achilles Veen zaterdag het heft in handen tegen VVGZ. In de 38e minuut volgde de eerste beloning met de 1-0 uit een penalty door Frank van Bergen na een overtreding op Nabil Bouchlal. Kort voor de rust maakte Dennis Verhoef er 2-0 van.

Kort na de pauze was het opnieuw raak vanaf elf meter. Weer schoot Van Bergen raak en gooide daarmee de wedstrijd in het slot voor Achilles Veen. Toch bleek de koek nog niet op op De Heuye. Pascal Ippel maakte er 4-0 van en tien minuten voor tijd nam Dennis Verhoef de slottreffer 5-0 voor zijn rekening.