Dick Kooijman (nog) niet terug naar Meerkerk

Nieuws 123 keer gelezen

MEERKERK/ZALTBOMMEL – Dick Kooijman uit Meerkerk verlaat Nivo Sparta en speelt vanaf augustus bij het naar de eerste klasse gedegradeerde LRC Leerdam.

“Ik heb het de afgelopen twee jaar goed naar mijn zin gehad bij Nivo Sparta. Toch twijfelde ik halverwege dit seizoen over een langer verblijf. Ik speelde naar mijn idee iets te weinig. Zonder in details te treden, is het de laatste maand niet zo gezellig in Zaltbommel. Met een nieuwe trainer in het vooruitzicht zou ik misschien mijn kansen moeten afwachten. Toch heb ik voor LRC gekozen”, vertelt de 25-jarige Kooijman.

Getwijfeld
“Ik heb ook getwijfeld om terug te keren naar sv Meerkerk. Maar als ik het nu al zou doen, dan speel ik de rest van mijn voetballeven in Meerkerk. Ik vind het nog te vroeg en wil het nog een keertje hogerop proberen. LRC wil volgend jaar meedraaien in de top van de eerste klasse en spelen om de prijzen. Dat spreekt mij wel aan. Bovendien is LRC een mooie club in de omgeving”, aldus Kooijman, die op zestienjarige leeftijd onder John Vink debuteerde in Meerkerk 1 en ooit wil terug keren op sportpark ’t Hoog.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden