VVAC krijgt twee kunstgrasvelden

Nieuws 48 keer gelezen

OTTOLAND - De herinrichting van sportpark De Put kan komende zomer worden voltooid met de aanleg van twee kunstgrasvelden en een 'normaal' voetbalveld. De aanbesteding viel donderdagmiddag binnen de beschikbare één miljoen euro.

VVAC-voorzitter Wilko Kortleve: “Het ziet er goed uit. De offertes zijn scherp. We profiteren van de honger op de markt. Zoals het er nu voorstaat, kunnen we onze voorkeursvariant uitvoeren.”

Gemeenteraad
De Graafstroomse gemeenteraad heeft voor het project één miljoen euro gereserveerd. Als de offertes hoger zouden uitvallen, had er weer een traject van overleg ingegaan moeten worden.

De laagste inschrijving wordt de komende tijd door bureau Adcim tegen het licht gehouden. Doel is om voor 28 mei daadwerkelijk met de werkzaamheden te beginnen, zodat VVAC voor het nieuwe seizoen over de drie velden kan beschikken.

Geen overbodige luxe
“Ik ben een blije voorzitter”, lacht Kortleve. “Vooral omdat we met de kunstgrasvelden de komende vijftien, twintig jaar vooruit kunnen. We groeien nog steeds, dus het is zeker geen overbodige luxe.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden