Johan de Vries nog weken buitenspel

Algemeen 5 keer gelezen

ALBLASSERDAM - Een zware kneuzing van de liesstreek, maar geen spierscheuring; dat is diagnose die Johan de Vries te horen heeft gekregen in het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

De zaterdag in het duel met De Zwerver geblesseerd geraakte middenvelder van vv Alblasserdam hoopt over een aantal weken voorzichtig zijn rentree te maken op de training van zijn club.

“Tot die tijd moet ik allerlei oefeningen doen. Daarin zit een opbouw van vrijwel onbelast tot steeds iets zwaarder. Volgende week mag ik, wanneer de genezing van mijn liesstreek goed vordert, voorzichtig gebruik maken van de hometrainer.”

Gevoelloos
Nu de zwellingen zijn geslonken, is ook de pijn minder geworden.
“Ik heb daardoor vannacht goed kunnen slapen”, zegt De Vries.

Minder prettig aspect van zijn blessure is de gevoelloosheid van de voorzijde van zijn linkerbeen tussen lies en knie. “Het voelt alsof ik plaatselijk verdoofd ben. De arts zei dat er een kans is dat dat een probleem blijft. Het zal me straks niet hoeven weerhouden om weer te gaan voetballen,  maar vervelend is het wel.”

Sms'je
De Zwerver-voetballer Edwin Tukker, degene die hem in een onschuldig ogend duel blesseerde, heeft Johan de Vries inmiddels een sms'je gestuurd waarin hij hem beterschap wenst. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden