Jan van Grinsven tóch weg bij GDC

Nieuws 8 keer gelezen

EETHEN - Ondanks dat hij eerder zijn contract nog met een jaar verlengde, scheiden de wegen van trainer Jan van Grinsven en GDC na dit seizoen toch.

'Lange Jan' heeft een fulltime aanbieding van profclub FC Den Bosch op zak, wat in zijn contract met de Eethense tweedeklasser als voorwaarde was opgenomen om de huidige verbintenis te kunnen beëindigen.

Maandag zijn het bestuur en de trainer er 'in goed overleg' uitgekomen, dinsdag zijn de spelers ingelicht.

Trots
Voorzitter Henk van der Stelt: "Als je zulke goede mensen in dienst heb, weet je dat dat kan gebeuren. Het komt voor ons niet als een donderslag bij heldere hemel, je houdt er als club wel rekening mee. In eerste instantie wilde Jan GDC er nog bij blijven doen, maar hij wordt ook op zaterdag gewoon in Den Bosch verwacht. Ik ben er in ieder geval trots op dat wij als GDC een jaar van Jans diensten gebruik hebben mogen maken."

Van Grinsven werkt nu al parttime voor de Bosschenaren en gaat vanaf volgend seizoen waarschijnlijk de beloftes trainen.

Volgens Van der Stelt heeft Van Grinsven een positeve bijdrage geleverd aan de club en de selectie. "Dinsdagavond waren er 28 man op de training, waar zie je dat nog?"

Niet in zak en as
Op zijn beurt heeft de trainer laten weten ook erg gecharmeerd te zijn van GDC. "Het is jammer dat hij weggaat, maar wellicht keert hij op een later tijdstip weer terug", aldus Van der Stelt.

De club zit door het aangekondigde vertrek van Van Grinsven niet in zak en as. "Dat hoort bij het verenigingsleven. Het is voor ons weer de kunst om voor volgend seizoen de juiste man op de juiste plaats te vinden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden