Jogadores CF heeft geen kind aan Den Hoek

Nieuws 8 keer gelezen

GORINCHEM - De zaalvoetballers van Jogadores CF hebben zich goed hersteld van de 7-2 uitnederlaag tegen BZC/Totality 2. Het bezoekende Den Hoek 2 werd vrijdagavond met een 12-1 nederlaag én twee rode kaarten naar huis gestuurd.

Bij rust leidde Jogadores CF al met 4-0 door goals van Remie Schuurman van Klaveren (2x), Robert Scheurwater en Sjors Hendriks, die de geblesseerde Robin Boekhout verving.

Binnen vijf minuten na rust had Remie Schuurman van Klaveren ook zijn derde en vierde treffer van de avond in het net liggen. Den Hoek speelde op dat moment al met een man minder.

Na de eretreffer van de bezoekers completeerden Sjors Hendriks, Robert Scheurwater, Remie Schuurman van Klaveren (2x) en Mergim Shala (2x) het doelpuntenfestijn. Tussendoor kreeg nog een tweede speler van Den Hoek rood, wederom voor protesteren.