Stedoco komt goed weg tegen SVW

Nieuws 4 keer gelezen

GORINCHEM - Stedoco heeft de oefenwedstrijd tegen SVW zaterdagmiddag met 1-2 gewonnen. Daarmee kreeg de Hoornaarse eersteklasser eigenlijk iets teveel.

Er was vier uur voor nodig om het kunstgrasveld van SVW sneeuwrij te maken. Dat gebeurde niet voor niets, want de streekploegen legden in de vrieskou een leuke wedstrijd op de mat. Derdeklasser SVW sprong slordig met de (vele) kansen om, waardoor Stedoco het potje uithaalde.

Door een foutje achterin bij SVW nam Stedoco de leiding: 0-1 Dico de Jong. Kort daarop schoof de behendige Tayfun Yaman de gelijkmaker achter doelman Raymon de Haan (1-1).

Met nog een halfuur op de klok zette Arnel Kacan SVW op voorsprong. De goal werd echter (ten onrechte?) afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Kocan was ook in 68e en 69e minuut dicht bij een treffer. Uit de tegenaanval scoorde Stedoco wel. Juarth Leihitu maakte 1-2 met een indraaiend schot in de verre hoek. Tegen de verhouding in, maar: 'dat is nu eenmaal het verschil tussen de top van de derde klasse en de top van de eerste klasse', berustte SVW.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden