Ook Fitim Meha uit A-selectie Schelluinen

Algemeen 13 keer gelezen

SCHELLUINEN - Na Tutu N’Dona en Soheil Khatibi behoort ook het verblijf van aanvaller Fitim Meha op sportpark Scalune tot het verleden. De derde speler in successie die vroegtijdig afscheid neemt bij de in degradatiegevaar verkerende tweedeklasser vv Schelluinen.

“Het zegt genoeg over de club. Na goed overleg met bestuur en trainer hebben we besloten dat ik in ieder geval niet meer voor het eerste elftal speel. Tussentijds kan ik niet naar een andere vereniging. Bij het tweede elftal ben ik welkom, maar ik weet het nog niet. Ik heb namelijk ook een aanbieding van Sliedrecht op zak om daar alvast te komen trainen en fit te blijven voor het nieuwe seizoen”, aldus de pas twintigjarige Meha.

Grote fout
“Daar heb ik absoluut wel oren naar. Lekker op niveau spelen, want dat heb ik bij Schelluinen gemist. Dit seizoen is één van de grootste fouten uit mijn voetbalcarrière. Bij Stedoco werd de concurrentie aan het eind van het seizoen, met onder anderen spits Willem Looijen, te groot. Ik had weinig vertrouwen op veel speelminuten en besloot naar Schelluinen te gaan. Net gedegradeerd, zouden we met een goede spelersgroep mee moeten kunnen doen om de prijzen. Helaas loopt het anders."

"Ongetwijfeld heeft mijn afwijkende mening over het besluit om Tutu uit de selectie te zetten, daar geen goed aan gedaan. Ik was open en eerlijk en dat werd niet op prijs gesteld. Het was al een paar weken een tikkende tijdbom en afgelopen dinsdag heb ik een sms-je gekregen van de heer Curic dat ik niet meer welkom ben bij de A-selectie”, aldus een verontwaardigde Meha.

Respectloos
Voorzitter Jan de Bruijn wil niet al teveel woorden vuil aan maken aan de breuk. “We hebben hem lang de handen boven het hoofd gehouden en hebben nu afscheid genomen van iemand die respectloos richting technische staf en medespelers reageerde. Zowel in wedstrijden als op trainingen misdroeg hij zich. Het heeft niets met het voorval N’Dona te maken en bovendien is het een eenzijdige beslissing van onze kant. Als technische staf en bestuur hebben we besloten dat hij niet meer welkom is. Op woensdagochtend is hem dat inderdaad per sms meegedeeld. Het overgrote deel van de selectie staat trouwens achter onze beslissing.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden