Tweede cyclus Voetbalschool Maasdriel

Nieuws 22 keer gelezen

MAASDRIEL - Het succes van de eerste editie van Voetbalschool Maasdriel krijgt een vervolg. Op 2 maart start de tweede trainingscyclus.

Het  nieuwe voetbalinstituut van Maasdriel kreeg van zowel ouders als de jonge deelnemers zeer veel lof en positieve reacties. De Voetbalschool kreeg van de deelnemers zelfs een gemiddeld rapportcijfer van 8,3. De organisatie van de Voetbalschool Maasdriel bestaat uit selectiespelers van vv DSC (het eerste en tweede elftal), uitgebreid met externe professionals, waaronder ex-profvoetballers.

Voetbalschool Maasdriel richt zich op jonge aankomende voetbaltalenten. Zowel jongens als meisjes van vijf tot en met twaalf jaar (tot en met categorie D-jeugd) kunnen er hun voetbalvaardigheden verbeteren. De trainingen bevatten een logische opbouw en duidelijke structuur, gericht op technische en tactische elementen van het voetbal. Elementen die zeker aan bod komen zijn traptechniek, balaanname, koppen, spelinzicht, looptechniek, scoren en verdedigen.

De acht weken durende trainingcyclus omvat zeven trainingen en een sportieve leuke activiteit. Na afloop van de trainingcyclus ontvangen alle deelnemers een persoonlijk ontwikkelplan waarin sterke punten en verbetermogelijkheden worden benoemd.

De trainingen worden verzorgd op het sportpark van vv DSC, gelegen aan de Ipperakkeren te Kerkdriel. Tijdens één van de trainingen verzorgt de Voetbalschool een presentatie voor de ouders. Die gaat over de meerwaarde van een goede warming-up en het voorkomen van blessures onder kinderen.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de website. Er is plaats voor 48 deelnemers. De kosten voor deelname zijn 59,95 euro.

Voetbalschool Maasdriel is ook nog op zoek naar sponsors. Zij kunnen zich melden via: algemeen@voetbalschool-maasdriel.nl.
 

www.voetbalschool-maasdriel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden