Kan Schelluinen stunten tegen koploper?

Nieuws 22 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Mochten de weersomstandigheden competitievoetbal op zaterdag 10 december toelaten, dan staat hekkensluiter Schelluinen in de 2e klasse F voor een ware krachtproef. De nieuwe koploper WNC komt op bezoek.

Individuele kwaliteiten heeft Schelluinen meer dan voldoende, maar kennelijk is het elftal nog onvoldoende een eenheid. Aan de mannen van Curic om die veronderstelling te loochenstraffen. @RVoetbal Alblasserwaard is benieuwd of Schelluinen tegen WNC een goede prestatie kan neerzetten en zal er bij zijn voor een verslag.
Het verhaal van hoofdklasser Nieuw-Lekkerland is bekend: degradatie hangt als een Zwaard van Damocles boven sportpark Excelsior. De groenwitten houden zelf goede moed. Een mooi resultaat tegen Achilles Veen zou zo vlak voor de winterstop zeker helpen!

Spannend
Stedoco doet in 1C inmiddels weer volop mee in de spannende titelstrijd. Trainer Cees Lagendijk waarschuwt dat het bezoek aan rodelantaarndrager VVC'68 geen appeltje-eitje zal zijn. Maar ook hij zal drie punten van zijn elftal verlangen. Roda Boys-De Zwerver is een topper. Bij een nederlaag haken de Kinderdijkers voorlopig af, dus ze kennen de inzet. Maar dat het lastig gaat worden in Aalst staat bij voorbaat vast.
Tweedeklasser Ameide is aan een prima serie bezig. Het zal ons niet verbazen als die kan worden voortgezet bij GDC. In dat geval gaat Termei met een lekker gevoel de winterstop in. Om in beeld te blijven voor de prijzen zal sv Meerkerk op eigen veld moet winnen van Wieldrecht.

Angstvallig
Tricht is de soevereine koploper in 3C. Kan De Alblas daar wat aan doen? De Toom Boys moeten het zaterdag maar 'ns ouderwets laten spoken op Souburgh en de lijstaanvoerder het vuur na aan de schenen leggen. Groot-Ammers maakt deel uit van de omvangrijke middenmoot, waarin angstvallig naar de tiende plek gekeken wordt. Hetzelfde geldt voor tegenstander Unitas, dat op Molenvliet licht favoriet is. Streefkerk zal er alles aan doen om het de laatste weken niet lekker draaiende ASH pootje te lichten. Een opsteker die de blauwzwarten goed kunnen gebruiken. Maar of ASH het zover laat komen...?

Er zal VVAC veel aan gelegen zijn als 4D-koploper de winterstop in te gaan. De uitbeurt tegen streekgenoot Arkel wordt een interessant duel. Arkel is jong en (dus) wisselvallig, maar kan als het draait iedereen in de poule verrassen. Peursum wil zoveel mogelijk aanhaken en moet daarom op eigen veld afrekenen met Brakel. Geldt ook voor Lekvogels, dat geen probleem mag hebben met SVS'65. Noordeloos heeft weliswaar weinig punten, maar alles wijst erop dat het tij snel moet kunnen keren. Het spel is namelijk alleszins redelijk. Zou een stuntje tegen nummer twee ZBC'97 erin zitten? HSSC'61 reist naar Dordrecht in de wetenschap dat het tegen Dubbeldam beslist niet kansloos is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 13 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33