Afgelastingen actueel via @RVoetbal

Nieuws 13 keer gelezen

REGIO – We hebben er even op moeten wachten, maar ‘eindelijk’ was het vandaag weer eens zover. Gaat ’t door? Tal van wedstrijden zijn helaas afgelast. Een aantal gaat wel door.

Regio-voetbal heeft inmiddels met haar twitteraccount (@RVoetbal) een groot netwerk opgebouwd van allerlei clubs, bestuurders, trainers, consuls of wat dies meer zij en kon zo vanmorgen een mooi overzicht geven van wat er zich afspeelde op de diverse velden. Ongetwijfeld zal er wel eens een melding tussen hebben gezeten die u al eerder voorbij had zien komen. Onze excuses daarvoor. Dat kan wel eens gebeuren. Ook zult u wellicht tweets voorbij hebben zien komen die uw interesse wat minder hadden. U zult begrijpen dat wij proberen iedereen in ons gebied van de juiste informatie te voorzien!
Wel heeft deze eerste voetbalonvriendelijke zaterdag sinds het vernieuwde regio-voetbal.nl ons geleerd dat er wel degelijk behoefte is aan een nieuwsbron die up-to-date de herkeuringen en afgelastingen in de wijde omgeving voor u verzamelt. Wij merken dit aan de reacties. Waarvoor dank. Of dit de juiste manier was gaan we volgende week op kantoor eens rustig evalueren. Suggesties zijn dan ook van harte welkom via @RVoetbal of e-mail: rick@regio-voetbal.nl.

Voor wie vanmiddag toch naar zijn favoriete voetbalclub gaat om ze aan te moedigen; wij wensen u veel plezier! En bij hen waar een middagje meubelboulevard dreigt; wat dacht je van de derby Well-Zuilichem? En mocht dat nog niet genoeg overtuigingskracht geven om uw vrouw te overtuigen dat een bezoek aan de Ikea toch echt niet kan, dan is er altijd nog Achilles Veen-Kozakken Boys. Die gaat ook door. Evenals onder meer WNC-sv Meerkerk, Ameide-Drechtstreek en nog een aantal andere duels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden