Knappe bekerzege ZVG op FCK Den Hommel 2

Nieuws 49 keer gelezen

GORINCHEM/REGIO - De zaalvoetballers van ZVG hebben vrijdagavond een uitstekende prestatie geleverd door een ronde verder te komen in het KNVB-bekertoernooi. Van futsalhoofdklasser FCK Den Hommel 2 werd dik verdiend met 2-3 gewonnen.

Het begin van de wedstrijd was voor de Bosschenaren, die meer balbezit hadden en uitliepen naar een 2-0 voorsprong. Nadat Christiaan Perrier een gele prent had gekregen wegens praten, liet de zwakke scheidsrechter weinig meer toe en strooide hij met kaarten. Bij rust was het nog steeds 2-0.
In de tweede helft zette het team van coach Tutu N'Donna volop druk op de verdediging van Den Hommel. De keeper van de thuisploeg was een sta-in-de-weg voor ZVG, totdat Perrier de bal hard in de verre kruising punterde (2-1). ZVG maakte het spel, de thuisploeg moest achteruit en twee treffers van Zeki Laaiti beslisten het bekerduel (2-3).

De volgende bekerwedsrtrijd wordt waarschijnlijk op vrijdagavond 16 december gespeeld.