Arkel bekert op zondag

Nieuws 10 keer gelezen

ARKEL - Zaterdagvierdeklasser ASV Arkel speelt aanstaande zondag in de tweede bekerronde van het district Zuid I tegen TSV Gudok uit Tilburg. Een opmerkelijk tijdstip, want normaliter worden bekerwedstrijden tussen zaterdag- en zondagclubs doorgaans op dinsdagavond of zaterdagmiddag om 17.00 uur gespeeld.

Arkel-trainer Teus Jakobs legt uit: “Een doordeweekse wedstrijd zagen wij niet zitten. Ten eerste valt het niet mee om in de avonduren de Merwedebrug bij Gorinchem over te komen en in dikke mist rijden is ook geen pretje. Gudok moest in eerste instantie aanstaande zondag nog drie minuten een wedstrijd uitspelen en dus werd aan ons gevraagd of wij er bezwaar tegen hadden om aansluitend de bekerwedstrijd te spelen. Uiteindelijk gaat die wedstrijd niet door, maar wij gaan wel zondagmiddag naar Tilburg.”

Bussen
Na de bekerwinst op tweedeklasser Schelluinen hoopte ASV Arkel op een thuiswedstrijd tegen een regiotopper. Het werd geen Unitas, Stedoco of Kozakken Boys, maar zondagvierdeklasser TSV Gudok uit Tilburg. “We gaan er een leuke dag van maken. Onze hoofdsponsor Arkel Wonen heeft twee bussen geregeld en die zitten bijna vol. Het bekertoernooi leeft in het dorp”, lacht Jakobs.
Indien de jonge groep van Jakobs het bekeravontuur overleeft, dan wacht in het weekend van 17 en 18 december de winnaar van vv Dees-Marvilde, clubs uit Wintelre respectievelijk Veldhoven onder de rook van Eindhoven.

Geïnteresseerde supporters voor een plaats in de bus kunnen zich tot 25 november melden via infoasv1@xs4all.nl of bellen naar 06-46597171. De kosten bedragen 5 euro per persoon en betaald moet er worden bij de bus. Vertrek om 12.45 uur vanaf Plein 983. Aanwezig om 12.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 1 uur geleden
Afbeelding
VVAC zoekt trainer voor tweede elftal vacature 2 uur geleden
Afbeelding
App je video, foto of nieuwstip naar Regio-Voetbal 2 uur geleden
• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 10 uur geleden
Afbeelding
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 11 uur geleden
Afbeelding
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 12 uur geleden