Derby’s ASH-Herovina en Beesd-Rhelico

Nieuws 191 keer gelezen

LEERDAM/REGIO - Komend weekend staat bol van de interessante duels. De derby’s ASH-Herovina op zaterdag en Beesd-Rhelico op zondag trekken de aandacht. Hoofdklasser LRC speelt zaterdag thuis tegen het prima debuterende Achilles Veen. Herstel in Leerdam is voor LRC na enkele kleine nederlagen broodnodig, maar dat zal lastig worden.

In Waardenburg ontmoeten met WNC en Pelikaan de nummers 2 en 4 van de tweede klasse F elkaar.
ASH-Herovina (aanvang 15.00 uur!) is in Hellouw een derby in de middenmoot van de derde klasse. Beide ploegen willen in elk geval afstand van de gevaarlijke tiende plaats houden en liefst natuurlijk veel meer. Zeker Herovina had hogere ambities. Heukelum aast thuis tegen EBOH op rehabilitatie. Leerdam Sport moet in Streefkerk op het zegepad kunnen terugkeren.

Weinig kans
HSSC’61 speelt in 4D in Arkel een open duel. SVS’65 maakt in Zwijndrecht tegen het sterke ZBC’97 weinig kans. Voor Vuren geldt dat in 4E in Zuilichem tegen de ongeslagen koploper ook. Haaften heeft aan gast CHC een pittige tegenstander die ook in de race is voor de tweede plaats. Hekkensluiter Rhelico maakt in Rumpt tegen Well misschien kans op een eerste succes. Asperen is thuis tegen Kerkwijk ook hard aan een zege toe.

Klassieker
Zondag is in Beesd in de vierde klasse de klassieke derby tegen Rhelico. De thuisclub start tegen de puntloze hekkensluiter duidelijk als favoriet. In de vijfde klasse ontvangt Opijnen koploper Alem. De thuisclub aast op een stunt. In Ingen zal Ophemert met een punt tegen het goed presterende ISC content zijn. Waalkanters speelt thuis tegen SCZ en wil weer eens winnen, maar of dat lukt tegen deze Zoelense tegenstander is vers twee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 2 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 3 uur geleden
Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 12 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 uur geleden
Logo
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update gisteren
Logo
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) gisteren