Ammers-Streefkerk het gesprek van de dag

Nieuws 83 keer gelezen

GROOT-AMMERS - Deze week wordt er weer volop naar toegeleefd. De superderby tussen Groot-Ammers en Streefkerk. Op Ammers en zéker op Streefkerk het gesprek van de dag. We vroegen beide doelverdedigers om een prognose.

Bewust beide keepers, want die spelen een belangrijke rol. Johan Cruijff zou zeggen: 'Als je de nul houdt, dan verlies je niet'. Nou zijn zowel Martin Nobel van Groot-Ammers als Stefan Holdermans van Streefkerk daartoe zeker in staat. Want dat deze derby een gevecht in de onderste regionen van 3C is, ligt zeker niet aan de sluitposten. Ook afgelopen zaterdag keepte Holdermans in het eerste gewonnen duel van zijn ploeg een prima wedstrijd. En dat Ammers bij Leerdam Sport zowaar een punt pakte, was voorál met dank aan Martin Nobel. Hij keepte een dijk van een wedstrijd.

“Wil je zaterdag winnen, dan is het niet eens de vraag welke ploeg het beste voetbal in huis heeft”, filosofeert Martin Nobel. “Dit is een wedstrijd van een andere categorie. Inzet en strijdlust zullen een doorslaggevende rol spelen. Overigens kunnen we als spelers beslist door één deur. Ik denk dat de supporters er meer mee bezig zijn. Vooral op Streefkerk.” Nobel meent dat zijn team momenteel voetballend gezien iets sterker is. “Dus ik voorspel een zuinige overwinning”, zegt hij.

“We hebben afgelopen zaterdag voor het eerst punten gepakt en ik hield de nul”, reageert Stefan Holdermans. “Dat geeft vertrouwen. Het kwam op het juiste moment. Vorig seizoen keepte ik tegen Groot-Ammers twee goede wedstrijden. Die traditie wil ik in ere houden. Ik denk dat we er een gelijkspel uit gaan slepen. Kunnen we thuis alsnog voor de drie punten gaan.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 50 minuten geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 54 minuten geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 8 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 9 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding gisteren
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44