Leon de Bruijn gekozen in bestuur Schelluinen

Nieuws 23 keer gelezen

SCHELLUINEN - Voormalig eerste-elftalspeler Leon de Bruijn van vv Schelluinen is vrijdagavond toegetreden tot het bestuur van de tweedeklasser.

De gewezen nummer 11, die op 21 oktober officieel afscheid neemt, wordt één van de beleidsbepalers van de club. De Bruijn heeft de afgelopen maanden 'stage' gelopen bij het bestuur, waarin ook zijn vader Jan en schoonvader Jan van Driel als voorzitter respectievelijk wedstrijdsecretaris zitting hebben.

De goalgetter van weleer, die de portefeuille activiteiten gaat beheren, wacht samen met zijn medebestuurders geen gemakkelijke taak.  Vv Schelluinen heeft namelijk te maken met een flinke terugloop van het aantal leden. Met name de jeugdafdeling baart de blauwwitten grote zorgen. Tot overmaat van ramp heeft gemeente Giessenlanden een forse bezuiniging op subsidies in het vooruitzicht gesteld. De gemeentelijke beleidsbepalers zien verder in 2020 slechts toekomst voor een drietal verenigingen, maar daar wilde Schelluinen-voorzitter Jan de Bruijn vrijdagavond nog absoluut niets van weten. Wel kondigde de deze maand 65 jaar geworden preses aan dat hij, na vijftien voorzitterschap, de hamer over een jaar toch echt gaat neerleggen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden