Bekersucces voor HSSC’61

Nieuws 101 keer gelezen

REGIO - Als één van de weinige regioclubs bereikte HSSC’61 de volgende bekerronde. Dankzij ruime 3-0 thuiswinst op ISC uit Ingen werd de Heicopse club zaterdag verrassend poulewinnaar. Met dank aan het Rhelico-zaterdagteam dat in Rumpt favoriet SCR via een 3-3 gelijkspel van de poulewinst afhield en zo het pad voor HSSC’61 effende.

In Asperen werd het beslissende pouleduel tussen de beide nog ongeslagen ploegen van thuisclub Asperen en koploper Raptim uit Gorinchem  bij een 0-0 stand gestaakt. Dus is er nog geen duidelijkheid welke club doorbekert.

Roemloos
Tweedeklasser WNC verdween na royale nederlagen bij BVV (5-1) en Zwaluw VFC (7-4) in Brabant roemloos uit de beker. In Den Bosch scoorde Ronald Zondag en in Vught deden Dennis Veldhuizen(2), Hafid Manssouri en weer Ronald Zondag dat.
Ook alle derdeklassers uit de regio Leerdam werden uitgeschakeld. Heukelum kwam thuis tegen NOAD’32 niet verder dan een 0-0 remise, zodat het TEC-zondagteam komende woensdag in Heukelum reeds als poulewinnaar te gast is. Leerdam Sport speelde thuis tegen de Dordtse tweedeklasser Wieldrecht knap met 2-2 gelijk. Cyrill Menges voor rust en Marko Luksen kort na de pauze werkten een achterstand weg. De poulewinst ging naar EBOH (zondag), een andere club uit Dordrecht. Na twee cupnederlagen boekte ASH in Hellouw tegen Giessen met 3-2 de eerste bekerzege. Meerkerk werd hier poulewinnaar. Daar verloor ASH ondanks een goal van Folkert van der Werff met 5-1. Herovina liet een 1-1 gelijkspel in Gameren volgen door een keurige 3-2 thuiszege tegen tweedeklasser Pelikaan uit Zwijndrecht. In deze poule won het Unitas-zondagteam alle duels.

Haaften won zaterdag thuis met 3-2 van MEC’07 uit Maurik maar de poulewinst was voor ZBC’97 uit Zwijndrecht. De vijfdeklassers Ophemert, Opijnen en Waalkanters verloren ook hun derde bekerduel duidelijk. Rhelico’s zondagteam was ook al uitgeschakeld maar stelde met 2-0 verlies in Beusichem teleur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 6 uur geleden
Afbeelding
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 7 uur geleden
Afbeelding
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 8 uur geleden
Logo
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 16 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 16 uur geleden
Afbeelding
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 20 uur geleden