Klant is koning bij BBQ Compleet [advertorial]
Klant is koning bij BBQ Compleet [advertorial] regio-voetbal.nl
advertorial

Klant is koning bij BBQ Compleet

Nieuws 362 keer gelezen

WIJK EN AALBURG – Met de warme zomermaanden in het verschiet, worden het weer drukke weken voor de organisatie van BBQ Compleet uit Wijk en Aalburg. Sinds de oprichting van het bedrijf, zo’n acht jaar geleden, weten steeds meer verenigingen, families en bedrijven uit de regio hen te vinden.

Niet zo gek ook, want BBQ Compleet heeft naast een goede prijs-kwaliteitverhouding ook gemak en een uitgebreid eetassortiment te bieden. Naast de vele soorten vlees die leverbaar zijn voor op de barbecue, waaronder speklappen, hamburgers, kipsaté, karbonades en kipfilet, is iedere klant zelf in staat om zijn eigen bestelling samen te stellen.

Een idee van medeoprichter Rika Pruijssers en Arie Kant. Rika vertelt: “We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel sport- of buurtverenigingen het seizoen leuk willen afsluiten. Dat is natuurlijk erg gezellig met een aansluitende barbecue. We hebben voor iedereen wat wils en we vinden het daarbij belangrijk dat onze klanten een pakket kunnen samenstellen waardoor niemand iets tekort komt. Dat kan bij ons bijvoorbeeld via het PartyMenu”, legt ze uit.

Klant is koning
Iets meer nasi in plaats van aardappeltjes? Geen probleem bij BBQ Compleet. “Onze klant is koning”, is Rika duidelijk. Een groot voordeel van bestellen bij BBQ Compleet is dat klanten zowel voor als na de maaltijd nergens omkijken naar hebben. “Als we een bestelling binnenkrijgen, stellen we het pakket snel en zorgvuldig samen en daarna zorgen we ervoor dat de het op tijd bij de klant binnen is. We bezorgen gratis in een straal van 70 kilometer rond Wijk en Aalburg. Klantvriendelijkheid vinden we belangrijk.”

Zelfs bijbehorende borden en bestek wordt meegeleverd. Afwassen? Ook daar hebben ze bij BBQ Compleet aan gedacht: de vaat nemen ze er vrijblijvend voor hun rekening. “De mensen ervaren dat over het algemeen als fijn en gemakkelijk. Eigenlijk is het weer het enige dat we niet zelf in de hand hebben”, zegt Rika.

Met zorg samengesteld
Naast kant-en-klare barbecueleveringen zijn ook de met zorg samengestelde buffetten in trek. “Zeker wanneer er met een grote groep mensen wordt gegeten, scheelt het een hoop werk om ons te benaderen. Maar ook voor gourmetwaar zijn de mensen bij ons welkom. We hebben voor iedereen wel iets”, besluit ze.

Ook gebruik maken van een compleet verzorgde barbecue, gourmet of luxe buffet? Geïnteresseerden kunnen na telefonisch contact met Rika Pruijssers of Arie Kant in aanmerking komen voor een korting van tien euro. Meer informatie: info@bbqcompleet.nl of 0416-317494. Adres: Nijverheidstraat 3, 4261 TK Wijk en Aalburg. 

https://bbqcompleet.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 29 minuten geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 32 minuten geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 7 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 8 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding gisteren
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar gisteren