Wie blijft er in het spoor van Arkel: De Zwerver of Groote Lindt?
Wie blijft er in het spoor van Arkel: De Zwerver of Groote Lindt? regio-voetbal.nl

Wie blijft er in het spoor van Arkel: De Zwerver of Groote Lindt?

Nieuws 65 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Ook komend weekend (4 en 5 mei) is er een beperkt voetbalprogramma. De laatste achterstallige (inhaalduels) worden weggewerkt. Daarna resteren nog drie volledige speelronden.

In de derde divisie is er wel een compleet programma. SteDoCo reist naar het verre Hoek, dat al een periode op zak heeft. Er staat in Zeeland dus weinig op het spel.

Heukelum-Papendrecht
Papendrecht is nog altijd titelkandidaat in 2F. Dat blijft zo als er gewonnen wordt van Heukelum. Een week voor de topper tegen Nivo Sparta kan Papendrecht zich geen puntverlies permitteren. Overigens heeft de tuchtcommissie van de KNVB nog altijd geen uitspraak gedaan over de gestaakte competitiewedstrijd Papendrecht-EBOH. En dat wekt bevreemding in het kader van een zo eerlijk mogelijke competitie-ontknoping.

[[{"fid":"63457","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Groote Lindt-De Zwerver
In 3C nemen Groote Lindt en De Zwerver, de naaste achtervolgers van koploper ASV Arkel, het tegen elkaar op. Beide clubs lieten in het Paasweekend een lelijke steek vallen, waardoor Arkel de lachende derde werd. Alleen bij een Kinderdijkse zege zal Arkel nog enige druk voelen. Elk ander resultaat speelt Arkel in de kaart.

Peursum-ONI
Peursum-ONI wordt hervat bij een 1-0 stand en een strafschop voor ONI. Bij winst is de koploper uit 's Gravenmoer, die vorig seizoen op eigen veld de nacompetitiefinale van VVAC verloor, kampioen. Peursum durft echter nog steeds te hopen op de nacompetitie en zal de huid dus duur verkopen. Waarbij de favorietenrol voor ONI is, want die ploeg steekt er dit seizoen in 4C met kop en schouders bovenuit en scoorde al 112 keer.

Halsteren-Unitas
Zondaghoofdklasser Unitas vervolgt de titelrace in en tegen Halsteren. Opnieuw een topper dus voor de manschappen van Rick Adjei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden