GJS en Papendrecht eerste halve finalisten EM Cup
GJS en Papendrecht eerste halve finalisten EM Cup regio-voetbal.nl

Wedstrijdverslagen 46 keer gelezen

REGIO - In het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup zijn de eerste twee halve finalisten bekend. Eersteklasser GJS won dinsdagavond met 2-3 van competitiegenoot Almkerk en tweedeklasser Papendrecht was met 0-6 een maatje te groot voor Streefkerk.

In het B-schema schakelde Schoonhoven SC Everstein gedecideerd uit: 5-1.

Almkerk-GJS (2-3)
GJS kan blijkbaar toch winnen. In eerste helft kwam Almkerk op 1-0 door mooie vrije trap van Bart Dirven. Een paar minuten later was het gelijk. Een mooie combinatie tussen Quincy Bartens en Jan Paul Nieuwersteeg werd door laatstgenoemde beheerst afgerond.

Direct na rust bracht Björn Barten de stand op 1-2 en halverwege de tweede helft zorgde Quincy Bartens voor 1-3. Vijf minuten voor tijd scoorde Janno Swart uit corner 2-3. Het werd nog spannend, maar de stand veranderde niet meer.

Streefkerk-Papendrecht (0-6)
Onder de uitstekende leiding van Sjors de Jong was Papendrecht in een sportieve pot voetbal twee maten te groot voor het een klasse lager acterende Streefkerk. Justin Beemsterboer (3x), Thomas Muilwijk, Koen Lighaam en Axel Brown drukten het verschil in doelpunten uit.