Well houdt punt over aan kelderduel
Well houdt punt over aan kelderduel regio-voetbal.nl

Wedstrijdverslagen 74 keer gelezen

WELL – Het treffen in de kelder van de vierde klasse tussen Well en Rhelico is zaterdag in een 1-1 gelijkspel geëindigd.

Het duel tussen de nummer 13 (Well) en 12 (Rhelico) in de vierde klasse D bracht zaterdagmiddag precies wat men ervan kon verwachten. De ballen verdwenen vaker in de richting van de sloot dan van één der beide doelen en van goed voetbal was geen sprake. Toch ging Rhelico met een voorsprong de rust in, nadat het tien minuten voor rust op 0-1 was gekomen.

In de tweede helft was het aan Well, dat aantrad zonder Barend Blom en aanvoerder Niels Kraay, om die achterstand om te buigen. De thuisploeg startte voortvarend en zag dat in de 62e minuut beloond, toen Dennis Bracht via-via de gelijkmaker binnen kopte. Na die 1-1 waren er voor beide ploegen nog kansen om de overwinning naar zich toe te slepen, maar daarin slaagden ze niet.

Daarmee verzuimde Well, dat wegens de afwezigheid van interim-trainer Manuel Langendoen nu onder leiding stond van Ronald Rooijens, om het gat naar Rhelico te verkleinen. De laatste plaats blijft nog steeds besteed aan RKVSC, dat zaterdag met maar liefst 14-0 onderuit ging bij ASH.

Het volgende competitieduel wacht Well over twee weken. Dan komt Leerdam Sport’55 op bezoek.