Ophemert weer na rust ruim langs Heerwaarden
Ophemert weer na rust ruim langs Heerwaarden regio-voetbal.nl

Nieuws 230 keer gelezen

HEEREWAARDEN – Drie dagen na de 7-0 thuiszege van Ophemert op Heerewaarden was de uitbeurt bijna een kopie. Na weer een moeizame eerste helft, nam Ophemert na rust afstand: 0-6.

Ophemert speelde voor rust slordig en kwam niet verder dan 0-1. “We voetbalden tegen onszelf en leden veel teveel balverlies”, zei speler/coach Albert Hootsen, die zelf aan de basis stond van de 0-1. Uit een vrije trap van Hootsen kopte Damy Spies raak.

Na rust ging het beter. Ophemert werd in het zadel geholpen door een handsbal. Kevin de Haanzette de toegekende strafschop om in de 0-2. Via Enrico van Osenbruggen, DannyHekman, opnieuw Kevin de Haan en Dylan Groenveld maakte Ophemert het halvedozijn vol.

• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 49 minuten geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 50 minuten geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 2 uur geleden
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 4 uur geleden
• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 6 uur geleden