DSS’14 kan leider geen cadeau geven
DSS’14 kan leider geen cadeau geven regio-voetbal.nl

Nieuws 366 keer gelezen

WADENOIJEN – DSS’14 ging met 3-2 onderuit bij Wadenoijen en daarmee kon de ploeg leider Kees de Vries geen cadeau geven.

“Ik ben gisteren getrouwd en dus hadden de jongens een leuk feestje in de benen. Maar dat doen we ook niet meer”, grapte De Vries. “De eerste helft deden we het nog wel goed, maar daarna was het niet best meer.”

Al vroeg in de wedstrijd kregen beide ploegen een goede kans. DSS’14 kwam na twintig minuten wat kolderiek op achterstand. Op het harde veld stuitte een bal op net voordat doelman Dylan van Bekkum hem wilde wegtrappen. Via een rare kluts viel hij binnen: 1-0. Niet veel later was het echter weer gelijk. Sander van Alphen kopte uit een hoekschop van Ferry Hellingerwerf raak.

Na rust poetste DSS’14 nog wel de snelle 2-1 weg. Maarten van Santen scoorde. Daarna was het echter weg. De gasten konden weinig gevaar meer stichten en de 3-2 een kwartier voor tijd bleek de winnende treffer.