Leerdam Sport niet langs Kerkwijk
Leerdam Sport niet langs Kerkwijk regio-voetbal.nl

Nieuws 73 keer gelezen

KERKWIJK - Leerdam Sport slaagde er niet in te winnen van Kerkwijk en ziet de nacompetitie steeds verder uit zicht verdwijnen.

"Als we vandaag winnen, ga je toch met een ander gevoel naar de wedstrijd tegen Brakel", zei trainer Yoni Sahertian. De Leerdammers kwamen in Kerkwijk drie keer op voorsprong, maar gaven die voorsprong telkens weg. Joshua Cohen scoorde van elf meter de 0-1. Na de gelijkmaker zette Tim Verdier zijn ploeg op 1-2. Vlak voor rust viel uit een strafschop de 2-2. "Voor hands, terwijl Efrath Malawauw de bal gewoon kopt. Daar voelden we ons bestolen", zei Sahertian.

Ook na rust nam Leerdam Sport de leiding. Via een doelpunt van opnieuw Cohen werd het 2-3, maar direct daarop maakte de thuisploeg voor de laatste keer gelijk.

[[{"fid":"62959","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 7 minuten geleden
• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 2 uur geleden
VVAC zoekt trainer voor tweede elftal vacature 2 uur geleden
App je video, foto of nieuwstip naar Regio-Voetbal 2 uur geleden
• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 11 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 11 uur geleden