Invaller Sam Versluis maakt het verschil voor Ameide tegen titelkandidaat Groote Lindt regio-voetbal.nl

Nieuws 122 keer gelezen

ZWIJNDRECHT - Ameide boekte een terechte overwinning. Titelkandidaat Groote Lindt werd op het eigen Bakestein met 1-2 verslagen.

“Een terechte overwinning”, vond Ameide-trainer Gert-Jan Westerhout. “De eerste drie minuten zijn ze met hun boomlange spitsen in de buurt van ons doel geweest, daarna hadden wij de controle volledig in handen.”

Toch werd er doelpuntloos gerust. “We hadden goudhaantje Sam Versluis op de bank zitten. Hij had niet getraind, maar was wel inzetbaar.”

Versluis scoorde halverwege de tweede helft de openingstreffer. De Lindt kwam dankzij een ongelukkige strafschop nog wel op gelijke hoogte, maar de tweede goal van Versluis was een te grote mentale tik die de Zwijndrechtenaren niet meer te boven kwamen.

[[{"fid":"62735","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

“Ik ben supertrots op het team, want we pakken toch zes punten van Groote Lindt”, besloot Westerhout.