SteDoCo laat zich lelijk aftroeven in Amsterdam
SteDoCo laat zich lelijk aftroeven in Amsterdam regio-voetbal.nl

Nieuws 48 keer gelezen

[{"fid":"62865","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"2"}}]

AMSTERDAM - SteDoCo leed een onverwachte nederlaag op sportpark De Toekomst. De amateurs van Ajax waren met 4-2 te sterk voor de Alblasserwaarders.

“Een mentaliteitskwestie”, oordeelde SteDoCo-trainer Gijs Zwaan na de nederlaag. “Op het middenveld werd slecht gedekt, waardoor de ruimten te groot werden. Heel vervelend, we zullen ons volgende week thuis tegen Harkemase Boys moeten zien te herpakken. Jammer, want we hadden ons vaster in het linkerrijtje kunnen spelen.”

Aanvankelijk begon de Zwaan-elf prima.  Bryan Jongeneel had na vier minuten al de 0-1 op het scorebord. Net voor rust maakten de Amsterdammers gelijk, om vrijwel direct na de helftwisseling op voorsprong te komen. Vincent Verheul trok een kwartier voor tijd de stand weer gelijk, waarna de buitenspeler zelfs de kans op 2-3 onbenut liet.

Niet SteDoCo ging er uiteindelijk met de buit vandoor, maar de uiterst effectieve gastheer scoorde nog twee keer.

[[{"fid":"62733","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]