Tweede seizoenszege SPV’81
Tweede seizoenszege SPV’81 regio-voetbal.nl

Nieuws 31 keer gelezen

Hekkensluiter SPV81 won in Nieuwerbrug met 0-4 van De Rijnstreek, dat nu nog maar twee punten meer heeft dan de Polsbroekenaren.

SPV’81 begon overweldigend. Paal en lat stonden de openingstreffer in de beginfase in de weg. De thuisclub stuitte op doelman Jeroen  Both, die zijn team voor een achterstand behoedde.

Halverwege de eerste helft nam het elftal van Gert Alblas het initiatief en kwam niet meer in problemen. ,,Aris van der Vlist bemachtigde de bal in dit kelderduel en zette de groenwitten op voorsprong. ,,Dave Koolwijk besliste binnen een paar minuten met twee gave goals de wedstrijd,” vertelde een tevreden Alblas na afloop.

,,We kunnen echt wel aardig voetballen, al blijkt dat niet uit de positie op de ranglijst. In de slotfase maakte Tjardi Verkerk de 0-4. We gaan in de resterende vier duels er alles aan doen om de rode lantaarn over te doen aan de Rijnstreek.”

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 6 minuten geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 13 minuten geleden
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 9 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 9 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 13 uur geleden