SV Lopik onderuit in Almere
SV Lopik onderuit in Almere regio-voetbal.nl

Nieuws 112 keer gelezen

SV Lopik verloor in Almere met 5-2 van Waterwijk en staat op doelsaldo nog net boven de nacompetitiestreep.

De Lopikenaren speelden compact tegen nummer drie Waterwijk en gaven weinig ruimte weg. Via een snelle uitval schoot Jonathan Werrie SV Lopik zelfs op voorsprong.

De thuisclub voerde de druk op en kreeg een strafschop toegekend toen Jordy van den Berg zijn voorbijsnellende tegenstander haakte binnen de berichte lijnen.

,,Door zo’n tegenvaller verloren we voor even het hoofd, waarvan Waterwijk vlak voor rust profiteerde,” vertelde Lopik-trainer Bertus van Schaik na afloop. ,,Met een 1-3 achterstand gingen we aan de thee. In de tweede helft probeer je dan nog wat recht te zetten. Nadat de thuisclub nogmaals scoorde benutte Ardy de With ook een strafschop. Davy Boon en De With kregen nog kansen op de aansluitingstreffer. In de omschakeling had Waterwijk echter het laatste woord. In de resterende vier potjes zijn nog 12 punten te verdelen. We gaan ervoor.”