Hardinxveld rijk beloond met late winnende treffer tegen SVW
Hardinxveld rijk beloond met late winnende treffer tegen SVW regio-voetbal.nl

Hardinxveld rijk beloond met late winnende treffer tegen SVW

Nieuws 102 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Hardinxveld mocht zich de gelukkigste noemen met een winnende treffer in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen SVW. Beide ploegen kregen toch al niet zoveel kansen en leek de derby aan de Sluisweg doelpuntloos te eindigen. Maar de ploeg van trainer Arjan de Vries trok met een fraai treffer van Robin de Kok in de 83e minuut toch nog aan het langste eind.

Hardinxveld moest aantreden zonder de geschorste Vincent van Lopik, Aron van Andel wegens studie en de geblesseerde Danny van den Bout. In de beginfase profiteerde SVW niet van Hardinxvelds balverlies en werd het geblokte schot van Musab Abdirahman een eenvoudige prooi voor doelman Marc Koning. En SVW doelman Angelo Perini kreeg aan de andere kant de bal maar net onder controle in een duel met Hardinxveldaanvaller Johan Woltman.

Verder viel er maar weinig te beleven in het eerste deel, al zag Michel Vinken van SVW kort voor de pauze nog wel een kopbal net onder de lat corner getikt worden door Marc Koning.

Uit het niets
In het tweede deel zorgde SVW met individuele acties voor wat meer dreiging. Met name Hicham Farhou liet zich gelden met enkele schoten naast het doel en zag ook een mooie volley even fraai gestopt worden door doelman Marc Koning. Hardinxveld kwam ook niet verder dan een kopbal van Richard Zwakhals in handen van de SVW doelman.

[[{"fid":"62179","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Ronald Tukker)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Ronald Tukker)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"(foto: Ronald Tukker)","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Maar uit het niets trok Hardinxveld de wedstrijd in de 83e minuut toch naar zich toe. Met een afstandsschot joeg Robin de Kok de 1-0 bovenin de kruising. Hardinxveld dat deze competitie juist in de slotfase al vaker punten verspeelde kreeg nu met deze treffer meer dan het verdiende. SVW kon niet meer de veerkracht opbrengen om er nog een spannende slotfase van te maken. En Hardinxveld gaf niets meer weg om de drie punten te incasseren bij het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter Düzdüsen. 

Hardinxveld sluit zich door deze 1-0 overwinning weer wat aan bij de subtop op plaats zes van de ranglijst met 35 punten uit 21 wedstrijden, een punt minder dan SVW.

Komende zaterdag 13 april zal blijken of Hardinxveld aan dit resultaat een vervolg kan geven, met een bezoek aan de nummer vier De Zwerver in Kinderdijk.      

(verslag: vv Hardinxveld)

Hardinxveld rijk beloond met late winnende treffer tegen SVW
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 8 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 8 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 15 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 16 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44