Achilles Veen ten koste van Unitas naar halve finale districtsbeker
Achilles Veen ten koste van Unitas naar halve finale districtsbeker regio-voetbal.nl

Wedstrijdverslagen 154 keer gelezen

VEEN – In Veen stonden dinsdagavond twee hoofdklassers tegenover elkaar in de kwartfinale van de districtbeker Zuid I. Achilles Veen won het treffen tegen Unitas met 2-0 en verdiende naast een plaats in de halve finale ook een ticket voor de landelijke KNVB-beker komend seizoen.

Voor de rust creëerde Achilles Veen al de nodige kansen, maar het vizier stond bij Thomas de Man en Sen Aerts nog niet scherp evenals bij Niek Wilborts. Doelman Jorn Wagenaar voorkwam halverwege de eerste helft een achterstand door een strafschop van Unitas te stoppen.

Na de rust was Wilborts na een fraaie actie wel scherp en tekende de 1-0 aan. Tenslotte maakte Sen Aerts het af met de 2-0.

In de halve finale neemt Achilles Veen het op tegen zondageersteklasser RKSV Heeze.