Brederodes van flow naar mineur
Brederodes van flow naar mineur regio-voetbal.nl

Brederodes van flow naar mineur

Nieuws 90 keer gelezen

LAGE ZWALUWE – In het cruciale restant van het duel tegen Zwaluwe heeft Brederodes niet thuis gegeven. De groengelen verspeelden een 0-1 voorsprong en verloren met 2-1.

Enkele weken eerder werd het duel, vanwege barre weersomstandigheden, na 27 minuten gestaakt. Brederodes leidde met 0-1 en reisde voor de tweede keer met een voltallige groep naar Lage Zwaluwe. De verwachting was dat Zwaluwe er direct op zou klappen. De thuisclub zette echter geen druk en kwam door de apathische speelwijze van de gasten al na vijf minuten langszij: 1-1.

Machteloos
Na rust werden de toeschouwers niet warm van de verrichtingen van twee machteloze elftallen. Er stond zoveel druk op de gasten dat er vrijwel niets lukte en geen enkele kans werd gecreëerd. Halverwege de tweede helft pakte doelman Bastian Spriel een voorzet. Hij liet zich de bal echter uit zijn handen lopen door een tegenstander, die er dankbaar 2-1 van maakte.

Tot overmaat van ramp werd Dennis Kruijk na een tweede gele kaart uit het veld gestuurd, en raakten René de Blok, Alexander McDermott en Tim van der Waal dusdanig geblesseerd dat het de vraag is of ze komende zaterdag inzetbaar zijn.

Vertrouwen
“De laatste weken verliepen positief voor ons, en we hadden  veel vertrouwen om de nacompetitie te ontlopen”, zei trainer Hans van Doorn. “Tegen alle verwachtingen in gaf het team vandaag collectief niet thuis, en daar heb ik geen verklaring voor. Al het positieve is in een uur tijd in één klap verdwenen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden