SV Meerkerk wint ook van De Alblas

Wedstrijdverslagen 52 keer gelezen

MEERKERK - Behoudens een slippertje in de eerste helft was SV Meerkerk tegen De Alblas heer en meester. Op de 3-1 zege was dan ook helemaal niets af te dingen. 

"Het was niet best", besefte De Alblas-trainer John den Dunnen na de nederlaag. "We stonden halverwege weliswaar door een goal van Richard van den Berg voor, maar dat was onze enige kans in de hele wedstrijd. Meerkerk was beter en had ook veel meer balbezit, zeker in de tweede helft. Op paasmaandag hebben we tegen Groote Lindt kans om de tweede periodetitel te winnen, maar het liefst heb ik daarvoor een paar potjes gewonnen. Want met een schuin oog moeten we ook naar beneden blijven kijken."

[[{"fid":"62089","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Rick den Besten)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Rick den Besten)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"(foto: Rick den Besten)","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Gaatje naar VVAC
Aanvoerder Thijs van Klij, volgens Den Dunnen met zijn verre ingooien een van de gevaarlijkste spelers van SV Meerkerk, keek tevreden terug op de tweede overwinning op rij. "We hebben, behoudens een halve kans, niets weggegeven en hebben we ons goed staande gehouden. We slaan een gaatje van zes punten naar VVAC."

[[{"fid":"62087","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Rick den Besten)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Rick den Besten)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"(foto: Rick den Besten)","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"2"}}]]

Trainer Gerrie Schaap vulde zijn captain aan. "We kwamen helaas op 0-1 achter, maar in de huidige fase van de competitie blijven we ook bij een achterstand voetballen. Mijn aanwijzingen in de rust zijn goed opgepakt. Wat zeker hielp was de snelle gelijkmaker van Luuk van der Leun. Vervolgens waren we de bovenliggende partij. Ook conditioneel. Na de 2-1 (van de voet van Sander Vink - TS) waren ze rijp voor de sloop. Jammer dat we moesten wachten tot de 90e minuut toen Sander Slomp pas de beslissende 3-1 maakte."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden