Schelluinen is het helemaal kwijt, de drie punten gaan mee naar Streefkerk

Nieuws 24 keer gelezen

SCHELLUINEN - Opnieuw boekte Streefkerk een belangrijke en zeer welkome driepunter. Op het eigen Scalune had gastheer Schelluinen niets in te brengen. De 1-3 zege voor de Strevelanders was meer dan verdiend, vonden beide trainers.

"Zonder mijzelf een schouderklop te geven, maar ik had mijn huiswerk goed gedaan", aldus Streefkerk-trainer Raymond Sponselee. "Naar aanleiding van de heenwedstrijd had ik de opstelling aangepast, dat moest trouwens ook wel. Andy van Vugt was namelijk vanwege zijn vijfde gele kaart geschorst."

De pupillen van Sponselee rustten met 0-1 door een goal van Mark de Lange. Kort na de thee strafte Olaf Wols een foutje van invaller doelman Rowan Sanders af en niet veel later besliste Joey van der Vlist de wedstrijd; 0-3.

[[{"fid":"61993","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Negatieve spiraal
"We hadden niets in te brengen, net als de afgelopen weken", baalde Schelluinen-oefenmeester Philip den Haan, die Robin Peursem nog wel zag doelpunten. "Na een prima start uit de winterstop met negen punten uit drie wedstrijden, zitten we sinds VVAC in een negatieve spiraal en daar is moeilijk uit te komen. We zullen de laatste zes wedstrijden alle zeilen moeten bijzetten om uit de gevarenzone te blijven."

Niet meer weggeven
Collega Sponselee ziet de toekomst een stuk rooskleurig tegemoet. “Wij zaten in een lastige fase, met soms ongelukkige nederlagen. Nu met twee overwinningen achter elkaar gaan we de goede kant op. Schelluinen is even niet in lekkere doen, wij wel. We staan tien punten voor op VVAC en die marge gaan we niet meer weggeven, daar heb ik alle vertrouwen in.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden