Benschop zit in de hoek waar de klappen vallen
Benschop zit in de hoek waar de klappen vallen regio-voetbal.nl

Nieuws 150 keer gelezen

Benschop verloor de belangrijke zespuntenwedstrijd in en tegen Loosdrecht met 4-2 en neemt - als twaalfde geklasseerd - nu een van de nacompetitieplekken in.

De Benschoppenaren begonnen goed aan het duel, maar hadden pech dat de Loosdrechtse doelman met een magnifieke redding David Verweij van scoren afhield. De thuisclub keek aanvankelijk de kat uit de boom, maar nam na een snelle uitbraak de leiding. Kort daarna rondde Martijn de With een voorzet van Patrick Maton doeltreffend af.

Vlak voor rust scoorde Loosdrecht opnieuw. Net na rust viel Jeroen Lieverse in het Benschopse zestienmetergebied ongelukkig met zijn hand op de bal. De toegekende strafschop werd benut.

Toen Niels Beeres de achterstand verkleinde, ging Benschop op jacht naar de gelijkmaker. De ruimte die de blauwwitten daarbij weggaven, werd hen fataal.