Winst geeft Drechtstreek wat lucht, al is het gevaar nog niet geweken

Nieuws 32 keer gelezen

PAPENDRECHT - Het was zaterdag dubbel feest in Papendrecht! En dat had alles te maken met de 2-0 overwinning van Drechtstreek op Heukelum én de periodetitel die buurtgenoot Papendrecht binnenhaalde zonder te spelen. 

Om met dat laatste te beginnen. Het gelijkspel van Nivo Sparta bij NOAD'42 was genoeg om Papendrecht een ticket voor de nacompetitie te bezorgen. Drechtstreek-trainer Bart Toom vond het wel amusant. "Je hoeft je niet af te vragen in welke gemeente het vandaag extra gezellig is, ha ha!"

[[{"fid":"61963","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Piet van Beest)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"(foto: Piet van Beest)","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"(foto: Piet van Beest)","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Gevochten als leeuwen
Ook het optreden van zijn eigen manschappen kon de coach bekoren. "De jongens vochten als leeuwen, gaven achterin weinig weg en behaalden een volkomen terechte overwinning. Het enige kritiekpuntje is dat we meer hadden kunnen scoren dan die twee treffers van Ties van Aggelen en Dion Warner. Maar goed, de drie punten zijn binnen, heel belangrijk in ons gevecht om handhaving. Ook mooi: de rentree van Thijs den Dunnen na tien maanden blessureleed. Jammer was dat Mark Kunst vanwege een enkelkwetsuur niet inzetbaar was."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden