Afbeelding

Veel mutaties in regio Vianen

Nieuws Spelerscarrousel 530 keer gelezen

REGIO VIANEN – Van de Viaanse voetbalclubs heeft zowel SC Everstein als Vianen zich geducht geroerd op de transfermarkt. Bij Brederodes blijft veel bij het oude.

Na de degradatie naar de derde klasse blijft de jonge selectie van Brederodes voor het grootste deel intact. De groengelen krijgen versterking van Hamid Sarwari (NOAD '32), Marcel Peters (Vianen) en Nick van der Valk. De laatste had geen club maar kwam in het verleden uit voor jong FC Groningen, Volendam, Telstar en de amateurs van FC Uitgeest en ADO '20. Na een jaar afwezigheid sluit Mike de Groot vanuit het derde elftal weer aan. René de Blok (gestopt) en Alexander McDermott (Altena) haken af.

Rentree
SC Everstein heeft de deur wagenwijd open gezet voor spelers die al een verleden bij de club hebben. Na een uitstapje van een jaar bij het Utrechtse DESTO maken Guillermo Ooft, Yently Lemmer en Nader Mechichi hun rentree bij de Everdingse derdeklasser. Ook Martin Shijakov (was gestopt) en Ricardo de Keijzer (JSV) keren terug. Jort Binneveld, die in een grijs verleden één seizoen in het roodwit voetbalde, maakt de overstap van Vianen.

Andere nieuwkomers in de selectie van trainer Remko Versteeg, die overkomt van Houten, zijn Jeffrey Burgers en Bart Orsel (beiden Brederodes), Björn Stathi (Schagen) en Mourad Doudouh (KVVA). Een zestal spelers had en heeft zijn spullen inmiddels ingeleverd: Luuk van de Harst (Rivierwijkers), Marijn van Helmondt (onbekend), Emiel Schippers (gestopt), Ilias Lakhal (FC Jeugd), Brayton Biekman (Smitshoek) en Yassine Boulghalgh (onbekend).

Vertrek topscorer
Vianen neemt afscheid van topscorer Jort Binneveld (SC Everstein), Marcel Peters (Brederodes), Sander Beniest (HSSC '61) en Mark Boss (gestopt). Hun vertrek wordt gecompenseerd door de komst van Dusty Louwaars en Mitchell Vanenburg (beiden JSV), Bradley Wetzel (Brederodes), Michael Vermeulen (IJF) en Quincy Richardson (RKDEO). Naast enkele jeugdspelers en spelers uit lagere elftallen komen de clubloze Justin Engelberts, Elroy de Gooijer, Justin Mouhmy en Roy Oosterlaken de selectie versterken.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden