Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Abderrahim Loukili (DOVO) aanvallende versterking ASWH

Nieuws Spelerscarrousel 391 keer gelezen

HENDRIK-IDO-AMBACHT • Het naar de tweede divisie gepromoveerde ASWH heeft de gewenste aanvallende versterking binnen. Abderrahim Loukili sluit per direct aan bij de selectie van Rogier Veenstra en komt over van DOVO.

De technisch begaafde Loukili (27) heeft al de nodige ervaring op het hoogste amateurniveau en heeft bewezen dat hij scorend vermogen bezit. Zo eindigde hij in het seizoen 2016/17 als vierde op de topscorerslijst van de tweede divisie. Loukili speelde toen bij FC Lienden, een club waar hij meerdere periodes met succes voetbalde. In 2015 was hij een van de uitblinkers in het team waarmee FC Lienden landskampioen werd. Loukili scoorde in beide finaleduels met Kozakken Boys. Hij dwong daardoor een kans af bij NEC.

Later droeg hij ook de shirts van IJsselmeervogels en De Dijk. Afgelopen winter streek Loukili neer bij DOVO, na een kortstondig avontuur in het Marokkaanse profvoetbal. Hij besloot uit Veenendaal te vertrekken omdat hij in de tweede divisie wilde voetballen.

Vorige week trainde Loukili al mee met ASWH, waarna de technische commissie deze week overeenstemming bereikte over zijn komst naar sportpark Schildman.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden