met video

SteDoCo komt tekort in tropisch Ermelo

Wedstrijdverslagen 789 keer gelezen

ERMELO • Bij het vooraf sterk geachte DVS'33 ging SteDoCo tijdens de competitie-ouverture nipt onderuit (1-0). In de ogen van SteDoCo-trainer Frans Adelaar was daar niets op af te dingen.

"Een meer dan terechte nederlaag. We hebben te weinig gebracht om aanspraak te mogen maken op minimaal een punt. Er was te veel ontzag voor deze ploeg", aldus Adelaar na afloop.

"We hebben het DVS'33 in de eerste 20 à 25 minuten aardig lastig weten te maken. Maar een ingooi van ons werd opgepikt door een tegenstander en die stond ineens vrij voor de goal."

In de kaart
De onverwachte achterstand kwam SteDoCo in het tropische Ermelo niet meer te boven. "We speelden ze in de kaart. Met hun snelle aanvallers, zoals Joshua Patrick en Olivier Pilon, waren ze gevaarlijk. Zonde, want op basis van de openingsfase was er best wel wat te halen bij DVS'33. Helaas was dat besef er niet."

Mark Smith was overigens uitblinker aan Hoornaarse zijde, hij hield zijn doel met knappe reddingen na de 1-0 verder schoon. In de slotfase was Wesley Meeuwsen met een volley dichtbij de onverdiende gelijkmaker, maar ook de DVS'33-keeper stond zijn mannetje.

Klik hier voor de samenvatting

Theo Sprong

Freelance-journalist Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden