Tricht niet voorbij Vriendenschaar (1-1)

Wedstrijdverslagen 315 keer gelezen

TRICHT • Tricht speelde zaterdag op eigen veld in de derde oefenmatch van dit nieuwe seizoen tegen Vriendenschaar uit Culemborg. Na een gelijkopgaand duel met kansen voor beide teams werd het in de nazomerhitte een billijk 1-1 gelijkspel.

Na ruim een kwartier nam de nieuwe derdeklasser Vriendenschaar met 0-1 de leiding. Een Culemborgse vrije trap verdween vlak langs de paal in het doel achter Trichts jonge keeper Lukas Grizell, die zaterdag tegen zijn vorige club speelde. Vijf minuten voor de rust kwam tweedeklasser Tricht dankzij een diagonaal schot van topscorer Marijn Bransen tot 1-1 langszij.

Tijdens de tweede helft werd er niet meer gescoord en zo bleef het 1-1.

Beker
Komende zaterdag 31 augustus begint Tricht thuis om half drie aan de bekerduels met een cupwedstrijd tegen het weer naar de tweede klasse gepromoveerde CDW uit Wijk bij Duurstede. Op de twee zaterdagen daarna bekert Tricht verder met eerst op 7 september een uitmatch tegen WNC in Waardenburg en vervolgens op 14 september een thuiswedstrijd tegen Theole uit Tiel.

(verslag: vv Tricht)