Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Eerste 4x4 voetbal straattoernooi in West Betuwe bij Rhelico

Nieuws 402 keer gelezen

RUMPT • Regionale voetbalvereniging Rhelico uit Rumpt organiseert vrijdag 20 september samen met Welzijn West Betuwe de eerste editie van het 4 tegen 4 straatvoetbaltoernooi voor jongeren uit West Betuwe in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar.

Het toernooi begint om 18:00 uur en vindt plaats bij rvv Rhelico op sportpark Boutenstein in Rumpt. Tijdens het 4 tegen 4 straatvoetbaltoernooi strijden de deelnemers in wedstrijden van twaalf minuten om de felbegeerde straatvoetbaltitel.

Het toernooi is voor zowel jongens als meiden. Ook gemengde teams zijn welkom. Gemengde teams sluiten aan bij de jongenscompetitie. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal vijf spelers. Eén speler van het team is teamcaptain en aanspreekpunt. De winnaar is een jaar lang straatvoetbalkampioen van West Betuwe.

Met het KNVB straatvoetbal willen Rhelico en Welzijn West Betuwe jongeren stimuleren meer buiten te voetballen. Het is een goed voorbeeld van hoe het Nederlandse voetbalaanbod zich ontwikkelt met vernieuwende initiatieven die aansluiten bij de behoefte van de jeugd. Straatvoetbal helpt jongeren om beter en sterker te worden en draagt bij aan meer uren voetbalplezier.

Rvv Rhelico en Welzijn West Betuwe hopen op de deelname van veel teams - met vrienden en vriendinnen van school of teams uit het eigen dorp. "Moedig ook anderen aan om in te schrijven. Hoe meer, hoe leuker", aldus de initiatiefnemers.

Voor aanmelding en meer informatie kunnen belangstellenden terecht bij: welzijnwestbetuwe.nl/straatvoetbal/. Inschrijven kan tot 15 september. Er kunnen in totaal veertig teams meedoen, vol is vol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 2 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 2 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 9 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 10 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44